LINDOR Kegel met Gezouten Karamel (200g)

7,99 

 

Beschrijving

Beschrijving

Ervaar gelukzaligheid met LINDT Lindor Melting Smooth Salted Caramel Chocolate Truffels.
LINDT Meester Chocolatiers combineren expertise en geavanceerde ingrediënten om de perfect ronde melkchocoladeschelp te produceren met zoutkristallen gevuld met een onweerstaanbaar gladde smeltende karamelkern.
Sinds 1845 is LINDT toegewijd aan het produceren van de fijnste chocolaatjes en de recepten van LINDT Meester Chocolatiers zijn van de hoogste kwaliteit om uw smaakpapillen te verwennen.
De Lindor Salted Caramel Chocolate Box is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, van Vaderdag tot Pasen, verjaardagen en Kerstmis, en is perfect om te genieten van een moment van geluk helemaal voor jezelf.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 200 g

Voedingswaarde-informatie

Voedingswaarde-informatie

  • Ingrediënten
    Suiker, plantaardig vet (kokos, palmpit), cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, magere melkpoeder, lactose, karamel 2,1% (suiker, cacaoboter, roompoeder, zout, emulgator (sojalecithine)), watervrij melkvet, emulgator (sojalecithine), zoutkristal (fleur de sel) (0,3%), gerstemoutextract, aroma’s, natuurlijke aroma’s, zout in poedervorm Allergenen: kan hazelnoten, amandelen en andere noten bevatten.
Voedingswaarde per 100g
Energie
2588KJ /623Kcal
Vet
47g
– waarvan verzadigd
35 octies
Koolhydraten
43gr
– waarvan suikers
42gr
Eiwit
4,9gr
Zout
0,48 gr